Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Královéhradecký  kraj název

Policie České republiky – KŘP Královéhradeckého kraje

Pozvánka na Den s PČR

KRAJ - Krajské ředitelství Královéhradecké policie Hradec Králové zve všechny občany.  

Srdečně Vás zveme na Den Policie České republiky, který se bude konat 24. června 2014 od 9:00 do 17:00 na všesportovním stadionu v Hradci Králové - Malšovicích.
Celým dnem Vás bude provázet moderátor Ondřej Vaňura – reportér Českého rozhlasu.

Akce se zúčastní pořádková, dopravní, cizinecká policie, služební psi a koně, bude zde prezentace výstroje a výzbroje, policejního vrtulníku, vodního děla, ukázky první pomoci, zabezpečení vozidel, kriminalistika, Národní protidrogová centrála, ukázky pyrotechnické služby, ukázky zásahu policejních těžkooděnců, ukázky výcviku policistů  s možností vyzkoušet základní prvky sebeobrany. Budou probíhat jak statické, tak dynamické ukázky.  

 

V rámci doprovodného programu  se návštěvníci mohou zúčastnit dětské verze adrenalinového závodu s názvem GLADIATOR RACE, pro nejmenší bude k dispozici malování na obličej, na místě bude k vyzkoušení MOTORSPORT SIMULÁTOR, který poskytne reálný zážitek z jízdy v závodním voze, kdy dva závodní speciály budou na místě k prohlídce, přítomní si na vlastní oči vyzkouší jak je vidí řidič bez a s reflexními prvky ve speciálním temném stanu, dopravní a jiné soutěže pro mládež a další...   
Máme pro přítomné přichystány drobné dárky

           
 
Vstup na akci a doprovodné programy je zdarma.

 
PLAKÁT akce ke zhlédnutí zde...

 
        Jak probíhal Den PČR v roce 2011 ke zhlédnutí zde...

 

vytisknout  e-mailem