Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Pozůstalí byli nemile zaskočeni

DĚČÍN - Hanba hanobitelů; Okradení fotbalisté; Vloupačka do rekreačky; Zmizela Octávie 

Hanba hanobitelům
 
ŠLUKNOV – Proč to udělal, ví zřejmě jen on sám. Minulý týden zavítal na  šluknovský hřbitov hanebný darebák. Navštívil kolumbárium, odkud si odnesl několik schránek s lidskými ostatky. Ty posléze rozbil a jejich obsah vysypal do trávy nedaleko křížové cesty. Šluknovští muži zákona už v tuto chvíli hledají nezbedného hanobitele. Pokud se jim ho podaří nalézt a usvědčit,  vyslechne si obvinění z trestných činů výtržnictví a hanobení lidských ostatků, za což mu hrozí až tříletý pobyt za mřížemi.
 
Okradení fotbalisté
 
BENEŠOV NAD PLOUČNICÍ – Sobotní noc se odehrávala ve znamení krádeží všeho druhu. Jedna se stala i ve Starém Šachově, kde si neznámý  vetřelec vyhlédl klubovnu tamních fotbalistů. Ponejprv překonal železné mříže, pak vstoupil dveřmi a posléze už jen odnášel… odnesl si sebou alkohol. Mnoho alkoholu. A televizi. Způsobená škoda pokořila hranici osmadvaceti tisíc korun. Pokud se děčínským kriminalistům podaří vykutáleného ptáčka lapit, uslyší z úst spravedlnosti kromě jiného i trest, jenž bude „odměnou“ za jeho nenechavost.
 
Vloupačka do rekreačky
 
VELKÝ ŠENOV – Během  uplynulých tří týdnů navštívil rekreační chatku v Lobendavě nevítaný host. Vstoupil bez pozvání. Nic nerozbil. Jen si s sebou odnesl pracovní nářadí za šest tisíc korun. Kdo  se za touto krádeží skrývá ? Velkošenovští muži zákona se chopili indicií a pokud se jim podaří dovést vše do zdárného konce, čeká na smělého nenechavce kromě jiného i přírůstek na jeho zločinecké konto v podobě trestného činu krádeže.
 
Zmizela Octávie
 
DĚČÍN – Uplynulou sobotu během noci zmizela z boletického parkoviště zaparkovaná Škoda Octávie. Majitelka si ji zaparkovala před dům v půl osmé večer, a když se ke svému motorovému pomocníkovi  vrátila ráno, místo už zelo prázdnotou. Děčínští strážci zákona vyhlásili pátrání a to nejen po odcizeném voze, ale i samozvaném osvojiteli, který s ním odjel neznámo kam. Na vykutáleného výtečníčka čeká obvinění z trestného činu krádeže, za což mu soudce může nadělit až pětileté odnětí svobody.
 
nprap. Petra Trypesová
vrchní inspektor
e-mail : pisdc@mvcr.cz
tel.: 974 432 207, 724 156 293
Děčín, 27.9.2010

vytisknout  e-mailem