Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Pozor na věci

CHOMUTOV - Muž využil příležitost ke krádeži, Prodávala drogy...... 

Pozor na věci

Na začátku listopadu letošního roku přijela na návštěvu chomutovského Aquasvěta žena z Okounova. V době kdy si následně fénovala vlasy jí 23letý muž z Klášterce nad Ohří odcizil peněženku s hotovostí, mobilní telefon a osobní doklady. Věci ukryl ve svém batohu a z místa odešel. Následně věci vydal, ovšem chyběla uvedená hotovost. Ženě vznikla škoda za necelých jeden tisíc korun. Muži sdělili chomutovští policisté podezření z trestného činu neoprávněné opatření, padělání a pozměnění platebního prostředku.

Prodávala drogy

Kriminalisté v Chomutově obvinili 28letou ženu z okresního města z trestného činu nedovolená výroba a jiné nakládání s omamnými a psychotropními látkami a jedy. Od loňského roku prodávala na různých místech v Jirkově náhodným zájemcům zakázanou látku pervitin. Obvinění si žena převzala, v případě odsouzení jí nyní hrozí trest odnětí svobody v rozmezí jeden rok až pět let.

Zloděj ve sklepě

Na místní  oddělení policie v Chomutově se minulý týden obrátila obyvatelka domu v ulici Vítězslava Nezvala a oznámila krádež věcí. Policisté na místě zjistili, že kdosi vnikl do domu, dostal se až do sklepních prostor a z kóje majitelky sebral pánské horské jízdní kolo a dva snowboardy. Hodnotu věcí majitelka stanovila na 18 tisíc korun. Případnému pachateli hrozí obvinění z krádeže a  porušování domovní svobody.

Dvě promile a řídil

Minulý týden v sobotu, v nočních  hodinách, projížděl s vozidlem Peugeot Kadaňskou ulicí 32 letý muž z Loun. Následná kontrola policistů odhalila, že před jízdou požíval alkoholické nápoje. Při dechové zkoušce totiž přístroj naměřil 2 a následně 1,88 promile alkoholu v dechu. Jízdu musel muž ukončit, bude se zodpovídat z trestného činu ohrožení pod vlivem návykové látky.  

21. listopadu 2017

nprap. Marie PIVKOVÁ

tisková mluvčí KŘP Ústeckého kraje

oddělení tisku a prevence Chomutov

tel. 974 433 207 

mob. 724 189 729       e-mail: krpulk.kr.pis.cv@pcr.cz

vytisknout  e-mailem