Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Jihočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Jihočeského kraje

Pozor na odložené telefony

Tábor – Zloději si šanci nenechají ujít. 

V závěru tohoto týdne zahájili táborští policisté pátrání hned po třech „volně odložených“ telefonech. První dva, Huawei P 9 lite mini a Huawei P 10 lite, zmizely majitelům v době okolo půl desáté hodiny večerní středy dne 18. června 2018 z prostoru schodů u podchodu domu číslo 2154 v Kollárově ulici v Táboře. Pachatel v tomto případě nepohrdl ani u telefonů zanechanou peněženkou s finanční hotovostí a osobními doklady a průkazy. Souhrnná hmotná škoda byla odhadnuta na částku bezmála 13 000 korun. Třetí volně odložený telefon, a to značky Huawei P20 lite, zmizel své majitelce v době mezi čtvrtou a pátou hodinou odpolední čtvrtku dne 19. července 2018 z lavičky na Husově náměstí v Táboře. Svou škodu odhadla na částku bezmála 8 000 korun.

Jakékoliv informace k objasnění těchto případů přijmou táborští policisté na své služebně v Divadelní ulici či telefonní lince 974 238 700.

Opětovně připomínáme, že odložené či zapomenuté telefony jsou jedním z nejžádanějších artiklů zlodějů. Vyplatí se tak mít je při sobě a pod kontrolou.

por. Mgr. Miroslav Doubek   ta.pis@pcr.cz , krpc.pio@pcr.cz

22. července 2018

vytisknout  e-mailem