Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Jihočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Jihočeského kraje

Poznáváte ženu a muže na fotografii?

Český Krumlov - Pomozte policistům zjistit jejich totožnost. 

Českokrumlovští policisté šetří případ krádeže fotoaparátu značky NIKON D5100, který byl odcizen mladé ženě v době krátce po čtvrt na osm večer dne 16. září 2017, ze schodu v Hradební ulici v Českém Krumlově. Škoda byla odhadnuta na více než 12 tisíc korun.

Na základě šetření a ze záznamu kamer bylo zjištěno, že se v inkriminovaném místě a v dané době pohybovala dvojice, která by mohla poskytnout svědectví. Žena hubenější asi 170 cm vysoké postavy, hnědých, do culíku stažených vlasů s ofinou do čela, ve středním věku, byla oblečena do okrové bundy, modrých riflových kalhot a černých kotníkových bot. Na krku měla šátek a přes rameno nesla tmavou kabelku. Muž střední asi 175 cm vysoké postavy, přibližně stejného věku, byl oblečen rovněž do modrých riflových kalhot, tmavé bundy a černých bot. Měl prošedivělé vlasy a vousy. Vzhledem k tomu, že by uvedené osoby mohly policistům poskytnout velmi cenné informace, vyzýváme je, aby se dostavily na policejní služebnu do Tovární ulice číslo 165 v Českém Krumlově, případně se spojily s českokrumlovskými policisty na telefonní lince 974 232 700.

Zároveň žádáme každého, kdo by muže a ženu na fotografii poznal a měl informace k jejich totožnosti, aby je předal českokrumlovským policistům na výše uvedených kontaktech či na policejní lince číslo 158.

Děkujeme.    

por. Bc. Lenka Pokorná    ck.pis@pcr.cz 

19. října 2017

vytisknout  e-mailem