Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Středočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Středočeského kraje

Poznáváte muže na videozáznamu?

KLADENSKO – Přisvojil si peněženku, kterou poškozený zapomněl u pokladny. 

Policisté z obvodního oddělení Kladno-město pátrají po totožnosti neznámého muže, který je podezřelý z toho, že si přisvojil v prodejně cizí peněženku s veškerým obsahem.

Šetřením policisté zjistili, že dosud neztotožněný muž si v prodejně ve Vítězné ulici v Kladně přisvojil černou pánskou peněženku s osobními doklady, platební kartou a finanční hotovostí ve výši téměř 4 tisíce korun, kterou zapomněl u pokladny 85letý muž. 

V souvislosti s touto událostí se obracíme na občany s žádostí o pomoc při ztotožnění muže, který byl zachycen na kamerovém záznamu a je podezřelý z výše uvedeného jednání. Pokud ho kdokoliv poznává nebo má k jeho osobě jakékoliv informace, kontaktujte policisty na telefonním čísle 601 570 326 nebo můžete využít linku tísňového volání 158. 

Ve věci policisté zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání trestného činu neoprávněné opatření, padělání a pozměnění platebního prostředku, za což pachateli hrozí v případě dopadení a pravomocného odsouzení až dvouletý pobyt za mřížemi.

por. Bc. Michaela Richterová
tisková mluvčí
P ČR Středočeského kraje
3. května 2024

vytisknout  e-mailem