Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Středočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Středočeského kraje

Poznáte muže na fotografiích

KLADENSKO – Kontaktujte Policii ČR. 

V pondělí 3. května 2021 v ranních hodinách přijal operační důstojník oznámení, že v Kladně v ulici J. Vrby se neznámý pachatel pokoušel vloupat do prodejny jízdních kol.

Na místo se dostavili policisté Obvodního oddělení Kladno – město, kteří zjistili, že během víkendu, konkrétně od 12:00 hodin dne 1. května 2021 do 08:00 hodin dne 3. května 2021 se zatím nezjištěný pachatel pokusil vloupat do výše uvedené prodejny. Poškozen byl rám dveří a byly zde znatelné stopy po páčení a zámek bez viditelného poškození nešel odemknout. Škoda byla vyčíslena na 8.000,- Kč.

Důsledným a intenzivním šetřením se podařilo vyšetřovateli případu zajistit poblíž místa události kamerové záznamy a na nich zjistit muže zatím nezjištěné totožnosti, kteří by svým svědectvím mohli přispět k objasnění případu. Přivítáme proto všechny poznatky od občanů, které by vedly k odhalení identity těchto mužů. Na záznamu bylo také zachyceno podezřelé vozidlo, kterým mohl pachatel na místo přijet. Žádáme proto i o identifikaci tohoto automobilu a jeho případného majitele.

Jakékoliv informace k osobám je možné sdělit osobně na Obvodní oddělení policie Kladno – město, nebo kontaktovat policisty na telefonním čísle 974 873 500. Samozřejmě je možné využít i bezplatnou linku 158.

Děkujeme za spolupráci.

nprap. Michaela Nováková
tisková mluvčí
P ČR  Kladno
16. června 2021

vytisknout  e-mailem