Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Středočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Středočeského kraje

Poznáte muže na fotografii

KLADENSKO – Kontaktujte policisty. 

Policisté Obvodního oddělení Kladno – město prošetřují dva případy výtržnictví, ke kterým došlo v obchodním centru v Kladně v ulici Petra Bezruče a pachatelům za toto protizákonné jednání hrozí až dva roky za mřížemi.

První skutek se stal 30. září 2020 po sedmé hodině večerní v prodejně s oblečením. Zatím nezjištěný pachatel vešel do převlékací kabinky, kde se následně ukájel a zanechal zde i ejakulát, což zjistila následně prodavačka, když kabinky kontrolovala.

Téměř obdobný scénář měl i další skutek, který se stal 7. října 2020 v dalším obchodě s oblečením. Tentokrát byl však výtečník po jedenácté hodině odpoledne vyrušen při onanii prodavačku, proto svého jednání zanechal a z místa odešel.

Operativním šetřením a následným zhlédnutím kamerových záznamů ve zmiňovaném obchodním centru se podařilo zjistit muže, kteří by svým svědectvím mohli přispět k objasnění výše uvedenému přečinu.

Přivítáme proto všechny poznatky od občanů, které by vedly k odhalení totožnosti těchto mužů.

Jakékoliv informace k jeho osobě je možné sdělit osobně na Obvodní oddělení policie Kladno – město, nebo kontaktovat policisty na telefonním čísle 974 873 500. Samozřejmě je možné využít i bezplatnou linku 158.

Děkujeme za spolupráci.

nprap. Michaela Nováková 
tisková mluvčí
P ČR  Kladno
20. října 2020

Odkazy do noveho okna

vytisknout  e-mailem