Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Plzeňský kraj název

Policie České republiky – KŘP Plzeňského kraje

Požár ubytovny v Plzni - aktualizace

Na místě bylo nalezeno torzo lidského těla 

AKTUALIZACE:

Na základě znaleckých zkoumání byla zemřelá osoba ztotožněna jako 26letá žena. Kriminalisté krajského ředitelství v současné době stále provádějí výslechy svědků a zúčastněných osob. Až budeme mít veškeré úkony dokonané a budeme mít výsledky znaleckých posudků, budeme moci vyčíslit celkovou škodu.  

25. září 2018
mjr. Ing. Martina Korandová

AKTUALIZACE:

Dnešního dne bylo ze strany soudu rozhodováno o vazbě a obviněný muž je tedy stíhán vazebně. K požáru mělo dojít od svíčky, následně došlo k jeho rozšíření a vzplanutí budovy. V současné době nám není známá přesná totožnost osoby, jejíž tělo bylo na místě nalezeno a čekáme na výsledky znaleckého zkoumání.

por. Mgr. Pavla Burešová
14. září 2018
 

AKTUALIZACE:

Kriminalisté Krajského ředitelství policie Plzeňského kraje ve středu odpoledne obvninili 71letého muže z trestného činu obecné ohrožení z nedbalosti a ve čtvrtek podali státnímu zástupci podnět k podání návrhu na vzetí do vazby. 

mjr. Ing. Martina Korandová
13. září 2018

AKTUALIZACE:

Případem se začali zabývat krajští kriminalisté, kteří ve věci zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání trestného činu obecné ohrožení z nedbalosti. Zadržený muž (ve věku 71 let) je nyní v policejní cele a ve věci probíhají další úkony trestního řízení. Na místě činu bylo dnes nalezeno torzo lidského těla, jehož totožnost ověřujeme.

por. Mgr. Pavla Burešová
12. září 2018

Před osmou hodinou ráno jsme přijali oznámení o požáru ubytovny v Plzni v Borské ulici. Na místo vyjely okamžitě všechny složky Integrovaného záchranného systému a provedla se evakuace osob. Zraněné osoby (11) převezli záchranáři do nemocnice na ošetření.  Policisté uzavřeli oboustranně ulici Borskou, aby mohl být zajištěn plynulý průjezd vozidel IZS a na křižovatkách řídili dopravu.  Na místě byl i vrtulník Policie České republiky s termovizí. Policisté zjišťovali totožnost a počet evakuovaných, přistavili i evakuační autobus. Policisté shromažďovali i osoby, které byly v práci a nyní se vracely na ubytovnu. Informovali je o případu a náhradním ubytování, které zajistil Magistrát města Plzeň.  Na místě byly všechny dostupné síly a prostředky. V současné chvíli vyslýchají svědky a po ukončení hasebních prací bude provedeno ohledání místa činu.

mjr. Ing. Martina Korandová
11. září 2018

Odkazy do noveho okna

Požár ubytovny v Plzni

Požár ubytovny v Plzni 

Detailní náhled

Požár ubytovny v Plzni

Požár ubytovny v Plzni 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem