Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Moravskoslezský kraj název

Policie České republiky – KŘP Moravskoslezského kraje

Poskytnutí stížnosti proti usnesení

Zveřejnění podle ustanovení § 5 odst. 3 zákona č. 106/1999 Sb. 

Žádost zněla: 

„Ve smyslu zákona č. 106/1999 Sb., o svobodném přístupu k informacím, ve znění pozdějších předpisů, žádám povinný subjekt o zpřístupnění následujících informací:

1. Zaslání stížnosti poškozeného proti usnesení Policie České republiky, krajského ředitelství policie Moravskoslezského kraje, územní odbor ..., oddělení hospodářské kriminality ze dne ... č. j. ....

2. Zaslání rozhodnutí dozorujícího státního zástupce o stížnosti poškozeného proti usnesení Policie České republiky, krajského ředitelství policie Moravskoslezského kraje, územní odbor ..., oddělení hospodářské kriminality ze dne ... č. j. ....“

K bodu 1 i 2 Vaší žádosti uvádíme, že povinný subjekt tuto žádost posoudil jak ve smyslu ust. § 12 InfZ, tak i ve smyslu možných aplikovatelných výluk dle ust. § 7-11 InfZ a konstatuje, že dokumentu s názvem „Stížnost proti usnesení“ Vám lze poskytnout v plné a neanonymizované podobě. V případě druhého dokumentu, který se týká usnesení státního zástupce Okresního státního zastupitelství v ... o dané stížnosti proti usnesení, Vám tento poskytujeme s anonymizací podpisové doložky státního zástupce (ve smyslu ust. § 15 odst. 3 InfZ).

Navíc dne ... Vám bylo povinným subjektem na základě žádosti dle InfZ zasláno usnesení o odložení dané věci dle ust. § 159a odst. 1 trestního řádu, a to v plném rozsahu, jelikož Vám byly známy jak osobní údaje obsažené v tomto usnesení, tak i další informace, které se vztahovaly k danému trestnímu řízení. Žádný z nyní Vámi požadovaných dokumentů neobsahuje žádné nové skutečnosti, které by Vám již nebyly známy z předmětného usnesení o odložení věci.

vytisknout  e-mailem