Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Jihočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Jihočeského kraje

Poškození vozidla

Tábor – Poškrábání laku karoserie. (Hlasová schránka 974 238 116 za pátečním servisem) 

Policisté táborského obvodního oddělení žádají média a širokou veřejnost o pomoc a spolupráci při objasnění případu, ke kterému mělo dojít v době od půl sedmé hodiny večerní středy dne 15. 2. do půl desáté hodiny dopolední následujícího čtvrtku dne 16. 2. 2017 v Bílkově ulici v Táboře. Neznámý pachatel poškodil zde zaparkované vozidlo tovární značky BMW X3, barvy černé metalízy, a to poškrábáním karosérie téměř po celém obvodu vozu. Způsobená hmotná škoda byla na základě odborného vyjádření stanovena na částku 20 000 korun.

Pachatel je tak svým jednáním důvodně podezřelý ze spáchání trestného činu, a to přečinu poškození cizí věci. V případě dopadení mu hrozí soud a trest, mimo jiného, až odnětí svobody na dobu až jednoho roku.

Žádáme tímto každého, kdo by měl k objasnění uvedeného skutku jakoukoliv další důvodnou informaci, a to nejen z místa činu, ale i k motivu uvedeného jednání, aby své poznatky předal policistům táborského obvodního oddělení na jejich služebně v Divadelní ulici či telefonní lince 974 238 700. Děkujeme.

por. Mgr. Miroslav Doubek   ta.pis@pcr.cz , krpc.pio@pcr.cz

26. března 2017

vytisknout  e-mailem