Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Moravskoslezský kraj název

Policie České republiky – KŘP Moravskoslezského kraje

Poškození vozidel

NOVOJIČÍNSKO - události 

Kopřivničtí policisté pátrají po neznámém pachateli, který v pátek 1. února 2019, v odpoledních hodinách, vnikl na oplocený pozemek u rodinného domu v Kopřivnici a poškodil zde dvě zaparkovaná vozidla značky Ford. Pachatel svým jednáním způsobil škodu za téměř 100 tisíc korun. Pachatel se v tomto případě dopustil hned dvou trestných činů, a to přečinu porušování domovní svobody a přečinu poškození cizí věci, za které mu hrozí až dvouletý trest odnětí svobody.

K dalšímu poškození vozidla v Kopřivnici došlo v sobotu, ve večerních hodinách, 2. února 2019. Dosud neznámý pachatel poškodil lak osobního vozidla značky Ford, které bylo zaparkováno na ulici Severní. Neznámý vandal vyryl rýhu vedoucí po celém obvodu vozidla a dále poškodil lak přední kapoty. Způsobená škoda je předběžně vyčíslena na 60 tisíc korun. Pachatel se svým jednáním dopustil přečinu poškození cizí věci, za který mu hrozí trest odnětí svobody až na jeden rok.

Kopřivničtí policisté v této souvislosti žádají občany, kteří by k uvedeným případům mohli poskytnout jakékoliv informace, aby je kontaktovali na telefonním čísle 974 735 731 či zavolali na bezplatnou linku 158, nebo se osobně dostavili na kteroukoliv z policejních služeben.


Nový Jičín 4. února 2019

por. Mgr. Petr Směták
komisař oddělení tisku a prevence

vytisknout  e-mailem