Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Jihočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Jihočeského kraje

Poškození cizí věci

Český Krumlov – Vyšší Brod – Rožmberk nad Vltavou – Policisty v průběhu noci z 21. na 22. března zaměstnával vandal či vandalové. 

Policisté na Lipensku prožívali z 21. na 22. března 2018 rušnou noc. Vyjížděli celkem ke čtyřem případům rozbitých vstupních dveřích na různých objektech v obcích Vyšší Brod a  Rožmberk nad Vltavou. Ve všech případech pachatel nezjištěným předmětem rozbil skleněnou výplň vstupních dveří, výloh nebo okna. Do objektu však nevnikl a z místa se okamžitě vzdálil. V obci Vyšší Brod tímto způsobem poškodil skleněnou výplň vstupních dveří a výloh prodejny se smíšeným zbožím ve Studánecké ulici, u benzínové čerpací stanice v Kaplické ulici rozbil skleněnou výplň elektronických dveří a rovněž v Kaplické ulici poškodil skleněnou výplň vstupních dveří a okna směnárny. V Rožmberku nad Vltavou vandal zničil skleněnou výplň vstupních dveří do prodejny potravin. Policisté ve všech případech provedli ohledání místa činu, případ zadokumentovali a zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání přečinu poškození cizí věci.

Žádáme tímto každého, kdo by k uvedeným případům mohl poskytnout jakékoliv informace, které by přispěly k jejich objasnění, aby je předal policistům na služebně v Lipně nad Vltavou č. p. 75 nebo na telefonním čísle 974 232 760 či cestou linky číslo 158.

Děkujeme.

por. Bc. Lenka Pokorná    ck.pis@pcr.cz 

23. března 2018

vytisknout  e-mailem