Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Středočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Středočeského kraje

Poškozená vozidla v Kladně

KLADENSKO – Pomozte vypátrat výtržníka. 

Kladenští policisté nyní prošetřují dva případy poškozených vozidel v ulicích Kladna, kterých se dopustili dosud  neznámí pachatelé.

První z těchto případů byl  telefonicky oznámen dne 14. listopadu 2017 na obvodní oddělení Kladno, že téhož dne po dvacáté druhé hodině v ulici ČSA došlo k poškození vozidla. V daném okamžiku bylo vozidlo značky VW Passat zaparkováno před domem. Neznámý pachatel způsobil  rýhy do laku na přední kapotě vozidla a poté naříznutím  boční strany pneumatiky znehodnotil jedno ze zadních kol. Následně ze všech čtyř kol odcizil hliníkové okrasné poklice značky VW.

Pachatel svým jednáním způsobil majitelce vozidla škodu, která byla předběžně vyčíslena na částku 13 000,-Kč, z toho škoda vzniklá poškozením činí 2 000,-Kč. Policisté tento případ prošetřují jako podezření z trestných činů poškození cizí věci a krádeže.

Dne 15. listopadu 2017 bylo na policejní služebnu v Kladně oznámeno poškození čelního okna u vozidla značky Toyota, které v době poškození bylo zaparkováno v Kladně na náměstí starosty Pavla. K poškození došlo v průběhu dvou dnů, a to mezi 14. a 15. listopadem 2017

Tímto jednáním pachatele vznikla majiteli škoda ve výši 10 000,-Kč.

Případ je prošetřován jako podezření z trestného činu poškození cizí věci a u obou případů policisté pátrají po pachatelích těchto skutků.

Kladenská policie vyzývá občany, kteří v inkriminovanou dobu v těchto dvou ulicích spatřili u vozidel pohyb podezřelých osob, aby poskytli informace na nejbližší policejní služebnu nebo na bezplatnou linku 158 a svým svědectvím tak napomohli k dopadení pachatelů.

nprap. Jana Šteinerová

tisková mluvčí

P ČR  Kladno

16. listopadu 2017

vytisknout  e-mailem