Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Poškozená telefonní budka

CHOMUTOV - Muž rozbil sluchátko, Vloupání do aut..... 

Rozbil sluchátko

Policisté v Kadani vyšetřují jednání 28letého místního obyvatele. Tento měsíc poškodil veřejný telefonní automat v ulici Kpt. Jaroše. Úmyslně udeřil se sluchátkem, čímž vyřadil z provozu celý přístroj. Škoda byla vyčíslena na 1500 korun. Muž je podezřelý z trestného činu poškození a ohrožení provozu obecně prospěšného zařízení a výtržnictví. 

Deset vloupání do aut

Kriminalisté objasnili deset  případů vloupání do zaparkovaných vozidel na Chomutovsku, ke kterým docházelo od října loňského roku do současné doby. Uvedené jednání má na svědomí žena z Mostu a muž z Loun, oba ve věku 40 let. V autech je zřejmě zlákaly věci, které nechali majitelé odložené na sedačkách. Zmizela taška s notebookem, ledvinka s osobními doklady, batoh a další kabelky a tašky s majetkem poškozených. Celková škoda přesáhla 100 tisíc korun. Oba dva byli včera zadrženi. Obvinění hned z několika trestných činů si převzali – z krádeže, poškození cizí věci a neoprávněného opatření, padělání a pozměnění platebního prostředku. Vyšetřování nadále pokračuje

Vnikl do  prodejny

Obvinění z krádeže a poškození cizí věci předali kriminalisté 46letému muži z Loun. Minulý měsíc nejdříve rozbil výlohu u prodejny v obci na Radonicku a následně vnikl dovnitř. Povalil regál s nápoji a za pultem odcizil tabákové výrobky. Celková škoda bude upřesněna dodatečně. 

Zaměřil se na přepravky

Z krádeže je podezřelý 35letý muž z Jirkova. První lednový den přišel ve městě do prodejny se smíšeným zbožím a na místě odcizil dvě přepravky s prázdnými lahvemi od piva. Své jednání se snažil zopakovat i minulý týden, kdy byl však na místě zadržen. Policisté zjistili, že za krádeže byl v nedávné minulosti již pravomocně odsouzen.

Ujel s koloběžkou

Chomutovští policisté přijali v pondělí oznámení od místní obyvatelky, že kdosi jejímu vnukovi sebral na chodníku koloběžku. Následným šetřením se policistům podařilo zjistit, že krádež má na svědomí 25letý Chomutovan. Na sídlišti Písečná přišel k dítěti, beze slova mu vzal koloběžku v hodnotě 500 korun a z místa ujel.

22. února 2018

nprap. Marie PIVKOVÁ

tisková mluvčí KŘP Ústeckého kraje

oddělení tisku a prevence Chomutov

tel. 974 433 207     

mob. 724 189 729       e-mail: krpulk.kr.pis.cv@pcr.cz

vytisknout  e-mailem