Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 

Poradenské centrum Ministerstva vnitra ČR na veletrhu FOR ARCH 2022

Ve dnech 20. až 24. září 2022 se v PVA EXPO PRAHA uskuteční již 33. ročník stavebního veletrhu FOR ARCH. 

Ministerstvo vnitra ČR a Policie ČR ve spolupráci s Poradním sborem pro situační prevenci kriminality Ministerstva vnitra a dalšími partnery (např. Cechem mechanických zámkových systémů) bude mít na tomto veletrhu opět své společné poradenské centrum.

I v letošním roce zde budou zástupci výše uvedených subjektů poskytovat návštěvníkům veletrhu užitečné rady a informace z oblasti ochrany a zabezpečení majetku, osob a prevence kriminality, včetně informací z oblasti tolik aktuální kyberkriminality.

O vhodném typu ochrany majetku je ideální uvažovat už v době přípravy stavby a s certifikovanými zabezpečovacími prvky by se mělo počítat už ve fázi projektování objektu. Avšak zabezpečení objektů je neustálý proces a je dobré reagovat na trendy v páchání majetkové kriminality, využívat stále sofistikovanější zabezpečovací prvky a při jejich instalaci se poradit s odborníky, a to nejen při výstavbě nových objektů, ale i při zabezpečení již stávajících.

Na veletrhu bude opět prezentován celorepublikový preventivní projekt „Zabezpečte se, chraňte majetek sobě i svým sousedům“, který obsahuje souhrn preventivních opatření při ochraně domů, bytů, sklepů, chat a dalších rekreačních objektů proti vloupání.

Pokud vás zajímají informace z oblasti zabezpečení majetku, nenechte si ujít seminář s názvem „Kvalitní zabezpečení je cesta k bezpečnému domovu“.  Seminář se uskuteční 20. září 2022 od 10 do 14.30 hodin v rámci doprovodného programu veletrhu a je pro účastníky zcela zdarma. Podrobné informace o semináři, včetně přihlašování, získáte ZDE. Poradenské centrum Ministerstva vnitra ČR najdete v hale 3, stánek 3807.

kpt. Ladislav Beránek
oddělení prevence Policejního prezidia ČR
19. 9. 2022

Odkazy do noveho okna

FOR ARCH 2021 - Poradenské centrum MV ČR

FOR ARCH 2021 - Poradenské centrum MV ČR 

Detailní náhled

FOR ARCH 2021 - Poradenské centrum MV ČR

FOR ARCH 2021 - Poradenské centrum MV ČR 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem