Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Pořád se něco děje

DĚČÍN - Okradena během okamžiku; Nezaplacené alimenty; Bez mědi a nářadí 

Okradena během okamžiku
 
RUMBURK – Autobusová zastávka v Rumburku, pátek pětadvacátého července 2011 krátce po jedenácté. Ke starší dámě se přitočí dvě ženy, jedna se na ní nalepí, druhá jí mezitím prořezává tašku, po chvilce odcházejí. Chybí peněženka s doklady. Okradená žena se obrací na místní policejní oddělení s nadějí, že se jí odcizené věci třeba vrátí. Na stanici podepisuje protokol a rumburští muži zákona začínají další pátrání. Přečin krádeže čeká na objasnění.
 
Nezaplacené alimenty
 
DĚČÍN – I nesplacených několik desítek tisíc korun může být vstupenkou do vězeňského objektu. Sedmačtyřicetiletý otec přestal v březnu 2008 přispívat tisícikorunou měsíčně na výchovu a vzdělání svého prvorozeného syna. Od listopadu 2009 přestal platit i na svého druhorozeného syna a jelikož do této chvíle ani v jednom z případů neurovnal svůj jednatřicetitisícový dluh na výživném, vyslechl si včera pětadvacátého července obvinění z trestného činu zanedbání povinné výživy.
 
Bez mědi a nářadí
 
VARSNDORF – Během posledních dnů na sklonku letošního června zmizelo z pronajatého bytu ve Varnsdorfu osmadvacet metrů měděných rozvodů a elektrické pracovní nářadí. To vše se dá velmi dobře zpeněžit, což bylo zřejmě hlavním motivem přečinu krádeže, který již v tuto chvíli šetří varnsdorfská policie. Poškozený majitel napočítal sedmitisícovou škodu.
 
 
Děčín 26.7.2011
 
nprap. Petra Trypesová
vrchní inspektor
Preventivně informační skupina Děčín
e-mail : pisdc@mvcr.cz
tel.: 974 432 208, 724 156 293

vytisknout  e-mailem