Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Karlovarský kraj název

Policie České republiky – KŘP Karlovarského kraje

Poničil dveře i oplocení u rodinného domu

SOKOLOVSKO – Předtím navíc způsobil dopravní nehodu. 

Pětadvacetiletý muž z Kraslic měl v neděli 4. dubna 2021 řídit ve večerních hodinách osobní automobil značky Škoda. Poblíž Kraslic měl s automobilem narazit do kovového oplocení a po dopravní nehodě z místa okamžitě ujet, aniž by splnil svou zákonnou povinnost. Provedeným šetřením k dopravní nehodě policisté zjistili, že pětadvacetiletý muž není držitelem řidičského oprávnění a řízení motorových vozidel mu bylo trestním příkazem vydaným Okresním soudem v Chebu zakázáno až do ledna roku 2023.
 
To ale nebylo z jeho strany vše, protože po této dopravní nehodě měl o hodinu později v Kraslicích přistoupit ke vstupním dveřím do rodinného domu a několikrát do nich kopnout. Svého jednání měl zanechat až v době, kdy dveře poškodil. Kromě toho měl u rodinného domu poničit také bezdrátový vysílač zvonku, skleněnou výplň sklepního plastového okna a zlomit několik dřevěných plotových planěk na oplocení domu.
 
Tímto svým jednáním měl způsobit škodu téměř 15 tisíc korun.
 
Policisté z obvodního oddělení Kraslice pětadvacetiletému muži sdělili podezření ze spáchání přečinů maření výkonu úředního rozhodnutí a vykázání a poškození cizí věci.
 
V případě prokázání viny hrozí muži trest odnětí svobody až na dva roky.

nprap. Jakub Kopřiva
5. 5. 2021

vytisknout  e-mailem