Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Středočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Středočeského kraje

Pomůžete nám vypátrat pachatele?

RAKOVNICKO – Policisté šetří dvě vloupání do objektů. 

Policisté v pátek 20. října 2017 v odpoledních hodinách přijali dvě oznámení o vloupání do objektů, kdy v prvním případě se jednalo o vloupání do chalupy v obci Karlova Ves a ve druhém případě do rodinného domu v Rynholci.

Do chalupy se neznámý pachatel vloupal v době od patnácti hodin 15. října do šestnácti hodin 20. října 2017. Dosud nezjištěný pachatel překonal oplocení, vnikl na pozemek a následně rozbil okno, kterým vnikl dovnitř. Celou chalupu prohledal a odcizil z ní historické zbraně a jiné historické cennosti, elektrickou svářečku, elektrickou kotoučovou pilu a motorovou pilu. Svým jednáním neznámý pachatel způsobil jedenasedmdesátiletému muži škodu přesahující 130 tisíc korun českých.

Před šestnáctou hodinou 20. října neznámý pachatel překonal oplocení pozemku a vypáčil okno, kterým se následně dostal do rodinného domu. Po prohledání pachatel odcizil finanční hotovost, dva notebooky a šperky ze žlutého a bílého kovu. Škoda na poškozeném oknu byla vyčíslena okolo 6 tisíc korun a škoda na odcizených věcech se vyšplhala na 80 tisíc korun českých.

Obracíme se na všechny občany s žádostí o pomoc při pátrání po neznámých pachatelích, kteří se vloupali do výše uvedených objektů, aby poskytli jakékoliv poznatky na linku 158 nebo se obrátili na jakoukoliv policejní služebnu, a tím nám pomohli k objasnění trestné činnosti.

Děkujeme předem za spolupráci.

nprap. Michaela Richterová
tisková mluvčí
P ČR Rakovník
23. října 2017

vytisknout  e-mailem