Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Jihomoravský kraj název

Policie České republiky – KŘP Jihomoravského kraje

Pátrání po patnáctileté dívce (aktualizace)

BRNO: Dívka byla vypátrána v Polsku. 

Aktualizace 20.07.

15:00 Pohřešovaná byla vypátrána v Polsku, když se před tím spojila na vypůjčeném telefonu s rodinou. Je v pořádku. Vzhledem k jejímu věku nemůžeme uvést žádné další okolnosti. Děkujeme za spolupráci. 

por. Pavel Šváb, 20.07.2017

10:00 Podle posledních poznatků skutečně do Krakova dorazila, při pátrání spolupracujeme s polskými kolegy.

Aktualizace 16:10 Brněnským kriminalistům se ve spolupráci s polskými kolegy podařilo zjistit, že pohřešovaná nastoupila do autobusu stejné společnosti včera už krátce po osmé hodině ranní (stanoviště 15 UAN Zvonařka). Spoj měl dorazit do Krakova před třináctou hodinou.

Nejen brněnští policisté pátrají po patnáctileté dívce (informace k totožnosti) trvale žijící v USA, která byla v Brně na návštěvě u příbuzných. Podle posledních informací si zakoupila jízdenku do autobusu, který směřoval do polského Krakova. Vůz odjížděl z brněnského ústředního autobusového nádraží Zvonařka včera v 18:40. Policisté by uvítali informace, zda v autobusu skutečně cestovala, případně zda z něj někde nevystoupila. Důvod jejího odcestování není jasný, nemůžeme ani vyloučit, že by si mohla ublížit. Česky mluví s obtížemi, ale domluví se.

Veškeré informace uvítáme na lince 158, pokud odkaz nefunguje, důvod pátrání pominul.

Děkujeme za spolupráci.

por. Pavel Šváb, 19.07.2017

vytisknout  e-mailem