Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Středočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Středočeského kraje

Pomozte s pátráním

MĚLNICKO - Poznáváte muže na záběrech z kamery? 

Policisté Obvodního oddělení Mělník řeší případ krádeže autobusu. Neznámý pachatel v době od 23:50 hodin dne 5.března 2019 do 03:50 hodin následujícího dne v Mělníku na odstavné ploše autobusového nádraží  nezjištěným způsobem bez poškození vnikl do uzamčeného autobusu. Pomocí klíčů, které řidič zanechal ve spínací skříňce, nastartoval a s autobusem odjel.

Krátce před 7. hodinou ráno dne  6. března 2019 byl  autobus nalezen  na  parkovišti  v obci  Odolena Voda. Měl rozsvícená světla, otevřené dveře a klíčky v zapalování. Policisté zjistili, že  neznámý pachatel pravděpodobně při jízdě poškodil na pravém boku poziční světlo a lehce odřel nárazník. Vlastníkovi tak byla poškozením způsobena škoda ve výši 2 000,- Kč.

Mělničtí policisté věc šetří jako trestný čin krádeže, kde pachateli hrozí trest odnětí svobody na dva až osm let.autobus.jpg

V uvedeném časovém rozmezí zachytila kamera v autobuse dva muže. Žádáme každého, kdo by měl informace o totožnosti některého  z mužů nebo případně o jejich pobytu, nechť to neprodleně sdělí mělnickým policistům na jejich služebně nebo na telefonním čísle 974 876 700. Volat můžete také na linku 158.

Děkujeme

por. Mgr. Markéta Johnová
tisková mluvčí P ČR Mělník

Odkazy do noveho okna

vytisknout  e-mailem