Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Jihočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Jihočeského kraje

Pomozte při pátrání po podezřelé z vraždy

Jihočeský kraj - Z vraždy, ke které došlo ve čtvrtek v ranních hodinách v Jindřichově Hradci je podezřelá třiadvacetiletá žena Ivana Hrabcová, pomozte při pátrání po ní. ( Hlasová schránka 974 221 116) 

Ivana Hrabcová
Ve čtvrtek v dopoledních hodinách zahájili jihočeští kriminalisté úkony trestního řízení proti třiadvacetileté ženě podezřelé ze spáchání zločinu vraždy. K násilnému trestnému činu došlo ve čtvrtek v ranních hodinách v jednom z nočních klubů na Jindřichohradecku. Podezřelá měla slovně a poté fyzicky zaútočit na osmačtyřicetiletou ženu a při útoku ji zranit, žena byla po incidentu převezena do nemocnice v Jindřichově Hradci, kde svým zraněním během dopoledních hodin podlehla. 
 
Dosud zjištěné skutečnosti nasvědčují tomu, že zločinu se měla dopustit třiadvacetiletá žena tmavší pleti Ivana Hrabcová, podezřelá má tmavé vlasy, v uších více jak dvě náušnice a nad horním levým rtem má malý piercing ve tvaru pecky.
 
Žena byla naposledy spatřena v Jindřichově Hradci, vyšetřovatelé předpokládají, že se může pohybovat na území celého Jihočeského kraje, případně celé České republiky.
 
 
Jihočeští kriminalisté žádají širokou veřejnost o pomoc při pátrání po ženě podezřelé ze závažného zločinu.
Kdokoli by ženu uvedeného popisu spatřil nebo ví, kde se nebo může nacházet ať o tomto neprodleně informuje policisty na lince 158. 
 
S podezřelou ženou nekomunikujte a při jejím spatření kontaktujte policisty.
  
por. Bc. Lenka Holická, pisjc@mvcr.cz
16. září 2010
Odkazy do noveho okna

Ivana Hrabcová

Ivana Hrabcová 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem