Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Karlovarský kraj název

Policie České republiky – KŘP Karlovarského kraje

Pomozte při pátrání

KARLOVARSKÝ KRAJ – Volejte na linku 158. 

Karlovarští kriminalisté pátrají po pohřešovaném 14 letém chlapci, který je asi 165 – 170 cm vysoké hubené postavy, má modré oči a krátce střižené hnědé vlasy.

Další informace k pohřešovanému chlapci naleznete zde (v případě, že tento odkaz již není aktivní, byla hledaná osoba nalezena).

Pohřešovaného chlapce naposledy viděla jeho matka ve čtvrtek dne 1. 2. 2018 v 17:00 hodin na nádraží MHD Tržnice v Karlových Varech. Chlapec měl naposledy na sobě oblečenou tyrkysovou bundu do pasu, modré jeansy a modré tenisky s bílou podrážkou. V minulosti již několikrát z domova utekl, kdy byl po každé policisty vypátrán.

Chebští kriminalisté pátrají po pohřešované 15 leté dívce, která je asi 165 cm vysoké mohutnější postavy, má černé středně dlouhé vlasy po ramena, hnědé oči v nose na pravé straně piercing.

Další informace k pohřešované dívce naleznete zde (v případě, že tento odkaz již není aktivní, byla hledaná osoba nalezena).

Pohřešovaná dívka odešla dne 31. 1. 2018 v době okolo 22:00 – 23:30 hodin z místa svého bydliště a dosud se domů nevrátila a ani o sobě nepodala žádnou zprávu. Naposledy měla na sobě světlé kalhoty, bílé byty a světle šedou sportovní bundu s kapucí.

V případě jakýchkoliv informací k těmto pohřešovaným osobám volejte na bezplatnou telefonní linku 158 nebo se obraťte na nejbližší policejní služebnu.

nprap. Zuzana Týřová
2. 2. 2018

vytisknout  e-mailem