Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Karlovarský kraj název

Policie České republiky – KŘP Karlovarského kraje

Pátrání po 13letém chlapci

KARLOVARSKÝ KRAJ - Pohřešovaný byl nalezen, děkujeme za spolupráci. 

AKTUALIZACE - 27. 10. 2018

Dnes ve večerních hodinách byl pohřešovaný 13letý chlapec nalezen živý. Okolnosti celého případu šetříme. Děkujeme všem za pomoc, velice si vážíme spolupráce občanů i médií při pátrání.

mjr. Mgr. Kateřina Böhmová

AKTUALIZACE - 26. 10. 2018

Policisté nadále po pohřešovaném 13letém chlapci pátrají. Informace či poznatky, které zjistíme nebo obdržíme od veřejnosti, prověřujeme. Nová fotografie chlapce, kterou máme k dispozici, je asi 2 roky stará, ale odpovídá skutečnosti, jen vlasy má kratší.
Děkujeme všem za pomoc při pátrání, jakékoli bližší informace o možném pohybu nebo pobytu pohřešovaného volejte na linku 158 nebo se obraťte na nejbližší obvodní oddělení policie.

mjr. Mgr. Kateřina Böhmová

AKTUALIZACE – 24. 10. 2018

Karlovarští policisté pokračují v pátraní po pohřešovaném 13letém chlapci. Od soboty, kdy bylo pohřešování oznámeno, policisté prověřují veškeré informace o pohybu či pobytu chlapce. Včera celý den probíhala pátrací akce, které se zúčastnilo na 60 policistů v hranickém výběžku. S ohledem na klimatické podmínky a věk pohřešovaného byl chlapec vyhlášen jako dítě v ohrožení. 

Dnes probíhá pokračování pátrání. Pátrací akce se účastní celkem na 90 policistů a hasičů, kteří propátrávají široké okolí. Cílem je propátrat celý „hranický výběžek“ (město Hranice a jeho okolí). Pátraní bude probíhat celý den, a pokud to počasí dovolí, bude opět povolán vrtulník s termovizí.

Upřesnění popisu oblečení pohřešovaného chlapce:

  • šedé nebo béžové tepláky,
  • šedá bunda na zip s kapucí, přičemž vnitřní část kapuce má tmavě modrou barvu,
  • sportovní barevné boty,
  • na zápěstí měl hodinky s páskem bílé barvy a černými proužky.

mjr. Mgr. Kateřina Böhmová

AKTUALIZACE - 23. 10. 2018

Právě probíhá pátrací akce v okolí hranic poblíž Aše po 13letém chlapci, který je pohřešován policií od soboty dne 20. října 2018. Několik desítek policistů od 11:15 hodin pátrá v terénu v okolí jeho bydliště.Na pátrání se podílejí také němečtí kolegové, kteří po chlapci pátrají na druhé straně hranice. Na pomoc přiletí i policejní vrtulník s termovizí.
Nadále probíhají prověrky a prověřují se veškeré informace, které by mohly napomoci k nalezení chlapce.

Jakékoli bližší informace o pohybu či pobytu pohřešovaného chlapce sdělte prosím na linku 158 nebo na nejbližší policejní služebnu

nprap. Jakub Kopřiva

Policie České republiky pátrá po 13letém chlapci z Hranic, který je asi 150 cm vysoké štíhlé postavy. Má hnědé delší vlasy a hnědé oči.

Další informace k pohřešovanému chlapci naleznete zde (v případě, že tento odkaz již není aktivní, byla pohřešovaná osoba nalezena).

Chlapec odešel dne 19. 10. 2018 ze svého bydliště do školy v Aši, poté se měl vrátit domů, kde nechal školní aktovku, převlékl se a odešel neznámo kam. Od té doby se nevrátil zpátky domů. Na sobě měl šedé nebo béžové tepláky, šedou bundu a barevné boty.

V případě jakýchkoliv informací k této pohřešované osobě volejte na bezplatnou telefonní linku 158 nebo se obraťte na nejbližší policejní služebnu.

nprap. Mgr. Soňa Hergezelová
21. 10. 2018

Odkazy do noveho okna

Pátrání

Pátrání 

Detailní náhled

Pátrání

Pátrání 

Detailní náhled

Pátrání

Pátrání 

Detailní náhled

Pátrání

Pátrání 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem