Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Karlovarský kraj název

Policie České republiky – KŘP Karlovarského kraje

Pomozte při pátrání

KARLOVARSKÝ KRAJ – Volejte na linku 158. 

Chebští kriminalisté pátrají po 16 leté dívce z Aše, která je asi 155 až 165 cm vysoké střední postavy, má černé oči a dlouhé černé vlasy. Má špatnou výslovnost.

Další informace k pohřešované osobě naleznete zde (v případě, že odkaz již není aktivní, byla pohřešovaná osoba nalezena).

Dívku naposledy viděla její matka dne 18. 4. 2017 v 14:30 hodin, kdy jí doprovodila na vlakové nádraží v Aši s tím, že dívka odjíždí do VÚM Měcholupy, kam však do současné doby nedorazila a nedala o sobě vědět. Od konce srpna byl dívka přeřazena do VÚ Kostomlaty pod Milešovkou.

V době odchodu na sobě měla fialovou bundu s bílými rukávy, tmavé modré rifle, světlé triko a na nohou tmavé modré tenisky.

Šetřením bylo zjištěno, že se i s matkou odstěhovala z Aše, a to pravděpodobně do Chomutova nebo okolí. Dále bylo zjištěno, že by se mohla pohybovat ve společnosti i své sestry a jejího přítele, a to v Karlovarském, Libereckém nebo Ústeckém kraji. Tato dívka již několikrát utekla.

Kriminalisté žádají občany, kteří by mohli podat jakékoli informace o pohybu pohřešované, aby tak učinili prostřednictvím linky 158 nebo se obrátili na kterékoli obvodní oddělení.

nprap. Kateřina Krejčí
06. 12. 2017

vytisknout  e-mailem