Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Karlovarský kraj název

Policie České republiky – KŘP Karlovarského kraje

Pomozte při pátrání

CHEBSKO – Volejte na bezplatnou telefonní linku 158. 

Chebští kriminalisté opětovně pátrají po svědcích dopravní nehody, která se stala v pátek 5. listopadu letošního roku kolem 12:35 hodin v Mariánských Lázních. Dosud neustanovený řidič osobního automobilu, jedoucí po ulici Hlavní třídě ve směru k ulici Plzeňská, před křižovatkou s ulicí Komenského zřejmě nedal přednost jednašedesátileté chodkyni, která přecházela vozovku po vyznačeném přechodu pro chodce. Následně měl levou částí vozidla narazit do chodkyně, a aniž by se přesvědčil, zda nedošlo u ženy k nějakému poranění, tak pokračoval v jízdě směrem k ulici Plzeňská.

Jednašedesátiletá žena vyhledala následující den lékařské ošetření v nemocnici. Poté jí byla vystavena pracovní neschopnost.

Kriminalisté žádají případné svědky této dopravní nehody, kteří v inkriminovanou dobu místem procházeli či projížděli nebo nehodu mohla zaznamenat palubní kamera v jejich vozidle, aby volali na bezplatnou telefonní linku 158.

Informace k této dopravní nehodě, které pomohou při vyšetřování, je taktéž možné sdělit policistům na kterémkoliv obvodním oddělení.

nprap. Jakub Kopřiva
6. 12. 2021

Odkazy do noveho okna

Místo DN

Místo DN 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem