Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Karlovarský kraj název

Policie České republiky – KŘP Karlovarského kraje

Pomozte při pátrání

KARLOVARSKÝ KRAJ - AKTUALIZACE. 

Chebští kriminalisté pátrají po pohřešovaném 77 letém muži z Dolního Žandova, který je asi 175 cm vysoké plnoštíhlé postavy, má krátké prošedivělé vlasy, hladce oholen a nosí dioptrické brýle. 

Další informace k pohřešovanému muži naleznete zde (v případě, že tento odkaz již není aktivní, byla hledaná osoba nalezena).

Pohřešovaný muž odešel z místa bydliště v ranních hodinách a dosud se domů nevrátil. Je nemocný a bere léky, proto je v ohrožení života. Na sobě měl tmavou bundu, tepláky a modrobílé botasky. U sebe má i mobilní telefon, který je v současné době nedostupný. Pohřešovaný měl být pravděpodobně viděn ráno kolem 07. hodin , jak jde směrem k nádraží.

V současné době probíhá v místě bydliště a okolí rozsáhlá pátrací akce, které se účastní několik desítek policistů a hasičů. Na místo letí i vrtulník s termovizní.

V případě jakýchkoliv informací k tomuto pohřešovanému muži volejte na bezplatnou telefonní linku 158 nebo se obraťte na nejbližší policejní služebnu.

nprap. Zuzana Týřová
8. 3. 2018
 

DODATEK:

Od dnešních ranních hodin pokračovala rozsáhlá pátrací akce po 77 letém pohřešovaném muži. Šest desítek policistů a tři desítky hasičů prohledávali  okolí v katastru obce Dolní Žandov. S pátráním po pohřešovaném muži pomáhal také přivolaný policejní vrtulník s termovizí a policejní psovodi se služebními psi.

VIDEO Z PÁTRACÍ AKCE

Pohřešovaného 77 letého muže nalezli policisté společně s hasiči bez známek života. Pátrací akce byla kolem 10:00 hodin ukončena.

nprap. Kateřina Krejčí
9. 3. 2018

vytisknout  e-mailem