Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Plzeňský kraj název

Policie České republiky – KŘP Plzeňského kraje

Pomozte nám s objasněním trestného činu

PLZEŇ – Dne 6. října 2020 v dopoledních hodinách došlo v Plzni k fyzickému napadení 37letého muže. Pomozte nám s objasněním případu. 

Policisté ze služby kriminální policie a vyšetřování Městského ředitelství policie Plzeň vedou vyšetřování, kde je dáno podezření ze spáchání trestného činu vydírání spáchaného formou spolupachatelství, kterého se mohl dopustit dosud neznámý pachatel tím, že dne 6. října 2020 v dopoledních hodinách, nejméně však od půl deváté ráno, v Plzni v ulici Chválenická zezadu přistoupil k poškozenému a fyzicky ho napadl teleskopickým obuškem. Přitom na poškozeného křičel, aby se odstěhoval. Následně ze zaparkovaného vozidla značky Škoda Superb vystoupil 36letý muž a začal poškozenému vulgárně vyhrožovat. Proti 36letému pachateli bylo již zahájeno trestní stíhání.

Policisté žádají případné svědky události, aby se osobně přihlásili na Policii České republiky, na nejbližší služebnu Policie České republiky nebo zavolali na bezplatnou linku 158 a pomohli s objasněním případu.

nprap. Michaela Raindlová
22. října 2020

vytisknout  e-mailem