Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Plzeňský kraj název

Policie České republiky – KŘP Plzeňského kraje

Pomozte nám dopadnout pachatele, který našel kabelku a neodevzdal ji AKTUALIZACE

PLZEŇ - Dosud neznámý pachatel našel na dámských toaletách kabelku, ve které měla poškozená uložené osobní doklady, mobilní telefon, finanční hotovost a platební kartu. 

AKTUALIZACE: Osoby zachycené na přiložených fotografiích byly ztotožněny. Děkujeme všem za spolupráci.

Policisté obvodního oddělení Plzeň 2 vedou prověřování v trestní věci, kde je dáno podezření ze spáchání přečinu zatajení věci a přečinu neoprávněné opatření, padělání a pozměnění platebního prostředku. Dosud neustanovený pachatel dne 22. května kolem poledne našel v kabince veřejného WC v obchodním centru na Slovanech dámskou kabelku, takzvané psaníčko, s osobními doklady, platební kartou, finanční hotovostí a s mobilním telefonem. Místo toho, aby nálezce kabelku poctivě odevzdal na nejbližší oddělení policie, ponechal si ji. Poškozené tak způsobil škodu přes 15 tisíc korun. 

Policisté se případem začali zabývat a v rámci jeho objasňování získali mimo jiné fotografie z kamerového záznamu, na kterých jsou zachyceny osoby důležité pro trestní řízení.

Policisté žádají o spolupráci všechny občany, kteří jsou schopni identifikovat osoby zachycené na přiložených fotografiích, aby se neprodleně přihlásili na nejbližší obvodní oddělení Policie České republiky nebo zavolali na linku 158.

nprap. Michaela Raindlová
26. května 2022

vytisknout  e-mailem