Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
hl. m. Praha název

Policie České republiky – KŘP hlavního města Prahy

Pomozte najít vážně nemocného mladíka

Naposledy byl viděn včera večer. Od té doby po něm není ani vidu, ani slechu. 

Pohřešování pětadvacetiletého syna oznámila policistům v průběhu dnešního dne jeho matka. Ta uvedla, že svého syna viděla naposledy včera, kolem jednadvacáté hodiny. Vážnost celé situaci dodává také to, že matka policistům předala dopis na rozloučenou, který měl dle jejího tvrzení sepsat její syn.

Podstatným faktem je také to, že pohřešovaný trpí vážnou chorobou, konkrétně bipolární poruchou. S ohledem na ní má užívat celkem tři různé druhy léků.

Na základě konkrétních zjištění provedli v odpoledních hodinách kriminalisté třetího policejního obvodu rozsáhlou pátrací akci v oblasti Kyjského rybníka v Praze 9, kde důvodně předpokládali výskyt pohřešovaného. Tato akce ale neměla pozitivní výsledek.

S ohledem na vše popsané prosí nyní kriminalisté třetího policejního obvodu o pomoc při pátrání po pohřešovaném širokou veřejnost. Pokud byste kdokoliv tušil, kde se může mladík nacházet, nebo přímo znáte jeho konkrétní místo jeho pobytu, nebo pohybu, předejte nám prosím tyto informace prostřednictvím linky tísňového volání 158.

por. Mgr. Tomáš Hulan 27. 10. 2016

vytisknout  e-mailem