Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství policie kraje Vysočina

Policie České republiky – KŘP kraje Vysočina

Pomoc onkologicky nemocným

KRAJ VYSOČINA: Policisté a občanští zaměstnanci předali nemocnici finanční dar 

Policisté a občanští zaměstnanci Krajského ředitelství policie kraje Vysočina věnovali Onkologickému oddělení Nemocnice Jihlava finanční dar v celkové výši 53 800 korun.

Nápad vybrat peníze a předat je nemocnici se zrodil na konci loňského roku. Areál Nemocnice Jihlava sousedí s budovou Krajského ředitelství policie kraje Vysočina. Jeho policisté i občanští zaměstnanci ji mají denně na očích a vzhledem k tomu, že chtějí pomáhat tam, kde je to třeba, nadchli se do cíle vybrat peníze a předat je k dobrému účelu. Volba směřovat pomoc onkologicky nemocným vznikla, neboť je to nemoc, která může postihnout kohokoli, je zlá, krutá, zákeřná a trpí jí mnoho lidí……

V době od poloviny prosince mohli policisté a občanští zaměstnanci krajského ředitelství policie na Vysočině poskytnout dobrovolný finanční příspěvek s cílem pomoci onkologicky nemocným lidem. O dobročinnou akci byl velký zájem, a to napříč všemi útvary policie v celém Kraji Vysočina. Podpořila ji také Základní organizace Nezávislého odborového svazu PČR Jihlava.

Tento týden bylo vybírání peněz ukončeno a celková částka, kterou policisté a občanští zaměstnanci Krajského ředitelství policie kraje Vysočina Nemocnici Jihlava darovali, dosáhla výše 53 800 korun.

V pátek 12. ledna předali policisté peněžní dar zástupcům Onkologického oddělení. Peníze budou použity k nákupu volumetrických pump, což je přístroj určený k přesnému dávkování infuzních roztoků. Za všechny, kteří při dobročinné akci finančně přispěli, mohu říct… „doufáme, že tato infuzní technika onkologicky nemocným lidem pomůže a léčebnou proceduru, kterou musí podstupovat, jim ulehčí."

por. Bc. Jana Kroutilová, komisař

12. ledna 2018

vytisknout  e-mailem