Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Středočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Středočeského kraje

Pomáháme si navzájem

MLADOBOLESLAVSKO – Díky solidaritě lidí to společně zvládneme. 

Obrovská míra solidarity mezi lidmi v souvislosti s koronavirovou nákazou jen potvrzuje, že to společně zvládneme. Lidé myslí na pracovníky složek Integrovaného záchranného systému při jejich těžké práci a dodávají jim zdarma dezinfekční prostředky, občerstvení a nápoje. Policisté se jim snaží pomoc opětovat hlavně tím, že jsou tu pro ně.

Během minulého i tohoto týdne poskytli mladoboleslavští policisté vlastnoručně ušité ochranné roušky jak svým kolegům, tak i všem ostatním, kteří je potřebují. Čtyřicet roušek pro děti již předaly vyšetřovatelky SKPV nejmenším pacientům dětského oddělení místní nemocnice, které převzala MUDr. Martina Kulinová. Poté dopravní policisté věnovali sto třicet kusů ochranných roušek mladoboleslavskému dětskému centru do rukou vrchní sestry Věřy Kubátové a dalších sto kusů bylo předáno kosmonoské psychiatrické nemocnici prostřednictvím pracovnice kulturní komise města Kosmonosy Jany Jancákové.

Mladoboleslavští policisté děkují všem lidem za to, že dodržují nošení roušek, chovají se bezpečně a dodržují všechna vládní nařízení. Díky zodpovědnému jednání a chování všech osob se nám společně podaří zvládnout toto nelehké období.

por. Bc. Lucie Nováková
tisková mluvčí
P ČR Mladá Boleslav
1. dubna 2020

vytisknout  e-mailem