Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Moravskoslezský kraj název

Policie České republiky – KŘP Moravskoslezského kraje

Policisté zjistili pachatele vloupání do garáže

a další zprávy ze dne 14.7.2008.  

 Vloupání do garáže – zjištění pachatele

Kriminalisté zjistili tři muže a jednu ženu ve věku od 17 do 33 let, kteří se v měsíci květnu vloupali do garáže umístěné vedle rodinného domu v obci Dobromilice. Z garáže odcizili malý motocykl Babeta, čímž způsobili majitelce škodu nejméně 5 000,- Kč. Proti podezřelým bude zahájeno trestní stíhání pro trestný čin Krádež.

Krádež motorové nafty

Neznámý pachatel v lesním prostoru mezi obcemi Protivanov a Niva odcizil z palivové nádrže lesního těžebního stroje 240 litrů motorové nafty. Z vedlejšího pracovního stroje odcizil asi 80 litrů nafty. Pachatel z těchto pracovních strojů odcizil také 4 kusy práškových hasících přístrojů o objemu 6 litrů. Celková škoda způsobená krádeží se odhaduje na více jak 17 000,- Kč.

V obchodních domech se kradlo

Na svoji nepozornost doplatila žena nakupující v obchodním domě na ulici Konečná v Držovicích. Neznámý pachatel jí z nákupního košíku odcizil kabelku s věcmi. Žena přišla o osobní doklady, finanční hotovost, mobilní telefon a další věci. Škodu vyčíslila na 10 350,- Kč.
O peněženku s finanční hotovostí 60 000,- Kč přišla žena, která nakupovala v obchodním domě na ulici Plumlovská v Prostějově. Peněženku, mobilní telefon a doklady měla uložené v kabelce, kterou nechala volně odloženou v nákupním vozíku. V nestřeženém okamžiku pachatel kabelku s věcmi odcizil.

vytisknout  e-mailem