Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Královéhradecký  kraj název

Policie České republiky – KŘP Královéhradeckého kraje

Policisté získali mistrovský titul UNITOP

KRAJ – V Českých Budějovicích se konalo mistrovství ČR v ledním hokeji. 

Ve dnech 6. a 7. listopadu se v Českých Budějovicích odehrálo Mistrovství Unie tělovýchovných organizací Policie České republiky (dále jen UNITOP) v ledním hokeji. Policisté z Královéhradeckého a Pardubického kraje spojili síly a vytvořili východočeské družstvo.

O mistrovský titul bojovalo 10 družstev, která byla rozdělena do dvou skupin. V jedné bojovali Východočeši, Jihočeši, Liberecký kraj, Vysočina a policisté cizinecké policie, druhou pětici tvořili muži zákona  z kraje Jihomoravského, Plzeňského, Ústeckého, z Hlavního města Prahy a reprezentanti z Rakouska.
 
Východočeští policisté ve své skupině vybojovali první místo, zatímco druhou skupinu vyhráli Rakušané. O prvenství  celého turnaje rozhodly nájezdy, které vyhráli naši sousedé. Vzhledem k tomu, že mistrovský titul UNITOP ČR v ledním hokeji musí zůstat  v České republice mohou se tedy titulem i z druhého místa  pochlubit právě Východočeši.
 
Oba krajští ředitelé brig. gen. Martin Červíček i plk. Jan Švejdar byli zajisté s výsledkem spokojeni.a všem hokejistům, kteří reprezentovali náš kraj, patří velká gratulace a poděkování. 
mjr. Mgr. Ivana Ježková
12. 11. 2014, 10:35 

vytisknout  e-mailem