Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství policie kraje Vysočina

Policie České republiky – KŘP kraje Vysočina

Policisté žádají veřejnost o spolupráci

HAVLÍČKOBRODSKO: Střet vozidla s cyklistkou 

Havlíčkobrodští policisté se obracejí na veřejnost s žádostí o spolupráci při šetření dopravní nehody, ke které došlo minulý týden ve Světlé nad Sázavou. Policisté žádají svědky střetu vozidla s elektrokolem, aby se přihlásili na lince 158.

Dopravní nehoda se stala v pátek 11. listopadu kolem patnácté hodiny na křižovatce ulic Nádražní a Čapkova ve Světlé nad Sázavou. Osmašedesátiletou ženu jedoucí na elektrokole značky Apache po ulici Nádražní, ve směru od ulice Josefodolská předjelo dosud nezjištěné vozidlo, kdy řidič vozidla ihned po předjetí cyklisty odbočil vpravo na ulici Čapkova, kdy tímto vjel do dráhy cyklistky tak, že došlo ke střetu pravé zadní části vozidla s elektrokolem. Řidič nezjištěného vozidla pokračoval dále v jízdě ulicí Čapkova. Po střetu s vozidlem cyklistka upadla a utrpěla zranění, se kterým byla převezena do nemocnice. Policisté provedli na místě dopravní nehody ohledání, šetření a zadokumentování.

Policisté se touto cestou obracejí s výzvou na případné svědky dopravní nehody, kteří viděli její průběh a měli by poznatky k řidiči a vozidlu, se kterým došlo ke střetu s cyklistkou. Svědky žádáme, aby se přihlásili na lince tísňového volání 158.  Výzva je určena také řidiči, který se s cyklistkou střetl, aby se v zájmu objasnění okolností této dopravní nehody sám přihlásil na lince 158.

por. Ing. Michaela Lébrová, komisařka

14. listopadu 2022

vytisknout  e-mailem