Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství policie kraje Vysočina

Policie České republiky – KŘP kraje Vysočina

Policisté žádají veřejnost o spolupráci

JIHLAVSKO: Cyklista vjel do jízdní dráhy motorkáři 

Policisté se obracejí na veřejnost s žádostí o spolupráci při šetření dopravní nehody, ke které došlo v pátek 29. března krátce před třetí hodinou odpoledne v Třešti na křižovatce ulic Na Hrázi a Fritzova.

Dosud nezjištěný cyklista jedoucí na jízdním kole po vedlejší pozemní komunikaci ve směru od Stonařova vjel do křižovatky ve chvíli, kdy po hlavní silnici směrem od centra na Jihlavu jel řidič motocyklu Kawasaki se spolujedoucí. Motocyklista, aby zabránil střetu s cyklistou, začal prudce brzdit, a došlo k pádu motocyklu na bok. Při havárii došlo ke zranění motorkáře. Cyklista z místa odjel.

Po přijetí oznámení o dopravní nehodě provedli policisté šetření. Místo ohledali a zadokumentovali. V současné době se obracejí na cyklistu (starší muž) v reflexní bundě či vestě, aby se přihlásil na tísňové lince 158.

Policisté uvítají také svědectví dalších osob, které okolnosti dopravní nehody viděly a mohly by tak poskytnout důležité informace k dopravní nehodě. Zároveň se obracejí také na řidiče, kteří místem projížděli a mají ve vozidle palubní kameru, která průběh dopravní nehody, případně situaci těsně před nebo po ní zaznamenala, aby se přihlásili.

por. Ing. Michaela Lébrová, komisařka
2. dubna 2024

vytisknout  e-mailem