Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství policie kraje Vysočina

Policie České republiky – KŘP kraje Vysočina

Policisté žádají veřejnost o spolupráci

PELHŘIMOVSKO: Pátrání po pohřešované dívce 

Kriminalisté se obracejí na občany s žádostí o spolupráci při pátrání po pohřešované nezletilé dívce.

Třináctiletá dívka byla naposledy viděna v pátek 29. září v pozdních odpoledních hodinách v Humpolci, kde pobývala u svého blízkého příbuzného při povolené dovolence. Policisté začali po přijetí oznámení po pohřešované dívce pátrat ve městě a širokém okolí.

Pohřešovaná dívka je vysoká přibližně 165 centimetrů, štíhlé postavy. Má středně dlouhé tmavé vlasy, tmavé oči a nosí dioptrické brýle. V době odchodu na sobě měla vínovou mikinu s kapucí a potrhané rifle modré barvy.

Dívka má být umístěna v zařízení pro mládež v Senožatech, kam se z povolené dovolenky nevrátila.

Po pohřešované dívce vyhlásili policisté celostátní pátrání. Informace o pohřešování s jejím popisem byla předána všem policejním hlídkám. Policisté po pohřešované začali ihned po přijetí oznámení pátrat. Prověřili lokalitu jejího bydliště a míst, která navštěvuje nebo u kterých vznikl předpoklad, že by se tam mohla nacházet. Na základě šetření policisté zjistili, že by se mohla pohybovat na Pelhřimovsku nebo Havlíčkobrodsku, není ale vyloučeno, že se nachází i na jiném místě republiky.

Žádáme občany, kteří mají informace o tom, kde se pohřešovaná dívka v současné době nachází nebo pohybuje, aby se policistům přihlásili na tísňové lince 158.

Níže naleznete odkaz s podrobnějšími informaceni o pohřešované dívce. V případě, že je odkaz neaktivní, byla osoba vypátrána.

https://aplikace.policie.cz/patrani-osoby/PersonDetail.aspx?person_id=23450929231617

por. Ing. Michaela Lébrová, komisařka
6. října 2023

vytisknout  e-mailem