Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství policie kraje Vysočina

Policie České republiky – KŘP kraje Vysočina

Policisté žádají veřejnost o spolupráci

TŘEBÍČSKO: Policisté hledají řidiče vozidla 

Policisté se obracejí na občany s žádostí o spolupráci při objasňování události, ke které došlo v pondělí 10. července v Třebíči. V autobusu se při jízdě zranily dvě cestující. Policisté by potřebovali zejména zjistit totožnost řidiče vozidla, který místem v té době projížděl.

K události došlo přibližně pět minut před třetí hodinou odpoledne na ulici Kubišova na úseku komunikace u fotbalového hřiště. Po silnici jel ve směru od ulice Znojemská řidič autobusu Mercedes, který začal prudce brzdit, a ve vozidle upadly dvě cestující. Obě ženy ve věku jednatřicet a třiasedmdesát let utrpěly zranění a na ošetření musely být zdravotnickou záchrannou službou převezeny do třebíčské nemocnice.

Oznámení o události přijali také policisté, kteří začali hned zjišťovat její průběh a okolnosti, které jí předcházely. Místo ohledali a zadokumentovali. Dále provedli u řidiče autobusu dechovou zkoušku, při které u něho požití alkoholu vyloučili. Policisté šetřením zjistili, že se s autobusem v prostoru zatáčky míjel řidič vozidla, který jel ve směru od ulice Hrotovická k ulici Znojemská. Jednalo se o automobil stříbrné barvy. Ke střetu vozidel nedošlo.

Policisté žádají řidiče stříbrného vozidla, který se na ulici Kubišova s autobusem v protisměru míjel, aby se přihlásil na tísňovou linku 158. Uvítají také informace od osob, které událost viděly nebo by mohly sdělit údaje vedoucí ke zjištění totožnosti řidiče stříbrného vozidla.

por. Bc. Jana Kroutilová, komisař

14. července 2017  

vytisknout  e-mailem