Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Středočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Středočeského kraje

Policisté z Čelákovic sdělili podezření 43letému muži z přečinu výtržnictví, ublížení na zdraví a nebezpečné vyhrožování

PRAHA VENKOV - VÝCHOD - Nyní může skončit až na 3 roky ve vězení 

Policisté z obvodního oddělení Čelákovice sdělili minulý týden podezření 43letému muži, který se podle nich měl dopustit přečinu výtržnictví, ublížení na zdraví a nebezpečné vyhrožování.

K celé události došlo dne 12. prosince 2021 krátce po 20. hodině v podchodu vlakového nádraží v obci Čelákovice. Tam právě 43letý muž měl přistoupit k jinému muži a bez zjevného důvodu ho oslovit. Poté měl vyžadovat ukázání obsahu a věcí v batohu, což muž udělat nechtěl, proto ho podezřelý následně napadl, a to nejprve třemi kopy do horních a dolních končetin a následně ho i tzv. "boxerem" udeřil několikrát do hlavy a při tom měl poškozenému muži nadávat a vyhrožovat újmou na zdraví.

Policisté zjistili, že podezřelý muž se již v minulosti podobného jednání dopustil, kdy byl uznán vinným z ublížení na zdraví a výtržnictví a byl odsouzen k trestu odnětí svobody na jeden rok podmíěně, a to v březnu tohoto roku.

V případě prokázání viny a odsouzení může nyní muž skončit až na 3 roky ve vězení, a to i z toho důvodu, že se obdobného jednání měl dopustit opakovaně.

por. Ing. Bc. Barbora Schneeweissová
tisková mluvčí
29. prosince 2021

vytisknout  e-mailem