Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství policie kraje Vysočina

Policie České republiky – KŘP kraje Vysočina

Policisté vykázali z domu agresivního muže

HAVLÍČKOBRODSKO: Muž napadal svoji družku 

V pátek po devatenácté hodině přijali policisté oznámení o fyzickém napadení, ke kterému mělo dojít v rodinném domě na Chotěbořsku. Dvaačtyřicetiletý muž měl v místě společného obydlí fyzicky napadnout svoji družku. Žena při napadení naštěstí neutrpěla zranění, které by si vyžádalo lékařské ošetření. Během šetření na místě ale policisté zjistili, že muž se k ženě chová agresivně již delší dobu a to nejméně od dubna letošního roku. Svou družku měl opakovaně slovně napadat a vyhrožovat jí násilím. Vše pak vyvrcholilo pátečním napadením.

Vzhledem k uvedeným skutečnostem policisté situaci vyhodnotili jako domácí násilí a muže vykázali na deset dní z domu. Napadení šetří pro podezření z přestupku proti občanskému soužití.

V neděli dopoledne pak policisté zjistili, že muž se i přes vykázání v domě opět zdržuje. Policisté ho opětovně poučili a vyzvali ho k podání vysvětlení. Vzhledem k neuposlechnutí výzvy policistů a zdržování se v domě i přes vykázání, je nyní muž navíc podezřelý z přestupku proti veřejnému pořádku.

por. Bc. Monika Pátková, komisař

20. června 2016

vytisknout  e-mailem