Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Policisté vyjížděli k požárům

LOUNY - Hořela střecha montovny a také osobní vozidlo... 

Ke dvěma požárům vyjížděli v úterý policisté lounského okresu. Kolem poledne začalo hořet v provozní hale jednoho podniku v lounské Husově ulici a večer byl nahlášen požár osobního vozidla v Libořicích. V prvním případě způsobily požár zřejmě ohnivé jiskry odlétající při sváření a broušení nádržkových vozů.  Od nich se vznítila spodní část střechy z dřevěných latí. Jednalo se o plochu cca 3x4 metry. Způsobená škoda byla předběžně odhadnuta na 50 000 Kč. Ve druhém případě policisté po 21. hodině vyjížděli do Libořic, odkud byl nahlášen požár osobního automobilu zn. Opel Astra. Na místě se již nacházeli hasiči, ale již nestačili zabránit rozšíření požáru. Oheň vozidlo zcela zničil. Škoda byla odhadnuta na 250 tisíc korun. Příčinu požáru nyní hasiči ve spolupráci s policií vyšetřují. 

Loupež v Žatci

Seniorka se opět stala obětí dosud nezjištěného útočníka. Ten ji v úterý, krátce před 13. hodinou, okradl v žatecké ulici Podměstí. Zezadu k ní přistoupil a uchopil kabelku, kterou nesla v levé ruce. O kořist se s poškozenou přetahoval, až se mu ji podařilo vytrhnout a poté z místa utekl. Ke zranění 77leté paní naštěstí nedošlo. Policisté ve věci zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání trestného činu loupeže, po pachateli pátrají.

Vandal poškodil dodávku

Zaparkované vozidlo poničil dosud nevypátraný vandal v žatecké ulici U Odborů. Z pondělí na úterý jej zaujala dodávka zn. Citroën Juper, u které rozbil nezjištěným předmětem přední sklo a obě zpětná zrcátka. Svým jednáním tak poberta způsobil škodu za 20 tisíc korun. Policisté případ šetří jako trestný čin poškození cizí věci.

Havárii má zřejmě na svědomí alkohol

Krátce před čtvrtou hodinou ráno havaroval mezi obcemi Hnojnice a Koštice řidič (75. ročník) osobního vozidla zn. Škoda Fabia. Plně se nevěnoval řízení a zřejmě v důsledku požitého alkoholu vyjel z vozovky na pole, následně zpět na silnici a při dalším vyjetí z vozovky narazil v silničním příkopu do stromu. Se zraněním byl převezen do nemocnice, kde mu byla rovněž odebrána krev na zjištění alkoholu v krvi. Dle ošetřujících zdravotníků vykazoval totiž mladý řidič značné známky opilosti. Způsobená škoda na vozidle byla odhadnuta na 100 000 Kč. Nehoda je dále v šetření dopravní policie. 

Louny, 14. dubna 2010

vytisknout  e-mailem