Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Královéhradecký  kraj název

Policie České republiky – KŘP Královéhradeckého kraje

Aktualizace: Policisté se zaměří i na průběh voleb

KRAJ – Dohlédnou na veřejný pořádek a bezpečnost silničního provozu. 

Policejní hlídky se zaměří na monitorování veřejného pořádku a bezpečnosti a plynulosti silničního provozu v blízkosti tzv. drive-in speciálních volebních stanovišť v oblastech, kde se koná druhé kolo voleb do Senátu Parlamentu ČR.

Stejně, jako tomu bylo minulý týden v prvním kole senátních voleb a voleb do zastupitelstev krajů, budou policistky a policisté i v druhém kole senátních voleb v kontaktu s okrskovými volebními komisemi, kde budou připraveni řešit jakékoliv oznámení týkající se protiprávního jednání či narušení veřejného pořádku.

Samozřejmostí bude opět monitorování a dohled na bezpečnost a plynulost silničního provozu v souvislosti s předpokládaným zvýšeným pohybem vozidel a jejich parkováním v blízkostí volebních místností.

mjr. Magdaléna Vlčková
6.10.2020

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Policistky a policisté v celém Královéhradeckém kraji dohlédnou při nadcházejících volbách do zastupitelstev krajů a do Senátu Parlamentu ČR na dodržování veřejného pořádku nejen ve volebních místnostech, ale i v jejich těsné blízkosti. Budou rovněž připraveni monitorovat situaci v blízkosti tzv. drive-in volebních místností.  

Ve vyšší míře budou policistky a policisté provádět hlídkovou činnost, a to nejen ve dne, ale i v nočních hodinách. Hlídky budou v kontaktu s okrskovými volebními komisemi a budou připraveny řešit jakékoliv oznámení, které by se týkalo protiprávního jednání či narušení veřejného pořádku. 

Samozřejmostí bude v těchto dnech i zvýšený dohled nad bezpečností a plynulostí silničního provozu, kdy lze očekávat zvýšený provoz vozidel a s tím ve větší míře spojené parkování u volebních místností.

mjr. Ing. Magdaléna Vlčková, MBA
29.9.2020

vytisknout  e-mailem