Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Plzeňský kraj název

Policie České republiky – KŘP Plzeňského kraje

Policisté se zabývají několika případy vloupání

PLZEŇ - Plzeňští policisté se zabývají několika případy krádeže spáchané vloupáním. Pachatelé odcizili peníze, stavební nářadí nebo rybářské pruty. 

Plzeňští policisté se zabývají několika případy krádeže spáchané vloupáním. První případ šetří policisté obvodního oddělení Plzeň 1. Dosud neznámý zloděj se v půlce listopadu vloupal do bytového domu a ze sklepní kóje odcizil rybářské vybavení v hodnotě několika desítek tisíc korun. Jednalo se o pruty, navijáky nebo třpytky.

Ke druhé krádeži došlo první prosincový den v Plzni na Borech. Pachatel byl na návštěvě u svého známého a během návštěvy odcizil z vedlejšího pokoje finanční hotovost ve výši osm tisíc korun.

Třetím případem se zabývají policisté obvodního oddělení Plzeň Bory. Dosud neznámý pachatel vnikl za použití násilí na pozemek staveniště a z provizorní šatny odcizil prodlužovací kabely, rozbrušovačku a pozinkované spojky na plot. Poškozené společnosti způsobil škodu přes deset tisíc korun. 

Policisté ve všech případech zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání přečinu krádež a nadále se jimi zabývají.

nprap. Michaela Raindlová
7. prosince 2021
 

vytisknout  e-mailem