Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Plzeňský kraj název

Policie České republiky – KŘP Plzeňského kraje

Policisté se s žádostí o pomoc obracejí na veřejnost.

PLZEŇ- VENKOV - Dopravní policisté žádají veřejnost o spolupráci při objasnění dopravních nehody, ke které došlo na území Plzně venkova. 

     Dopravní nehoda se stala dne 8. prosince 2017 v 6:00 hodin ráno. Dosud nezjištěný řidič se svým vozidlem je po silnici první třídy, číslo 27 ve směru jízdy od obce Přeštice směrem na obec Horní Lukavice, kdy při předjíždění ohrozil protijedoucího řidiče ve vozidle tovární značky Škoda Octavia, který na vzniklou situaci reagoval tak, že prudce brzdil a dostal smyk. V důsledku toho přejel řidič do protisměru, kde se následně střetl s vozidlem tovární značky Škoda Rapid. Při dopravní nehodě došlo ke zranění jedné osoby, která byla převezena do lékařského zařízení na vyšetření. Způsobená škoda byla vyčíslena na přibližně 200 tisíc korun. Během dalšího šetření bylo zjištěno, že neznámé vozidlo bylo pravděpodobně tmavé barvy a tovární značky Alfa Romeo.

     Žádáme všechny případné svědky, kteří by policistům mohli sdělit informace k výše uvedené dopravní nehodě, aby se obrátili na policisty z dopravního inspektorátu Plzeň – venkov (Slovanská Alej 26, Plzeň, tel: 974 326 111) nebo na kterékoliv oddělení Policie ČR či na tísňovou linku 158.

pprap. Hana Rubášová
12. prosince 2017

vytisknout  e-mailem