Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Středočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Středočeského kraje

Policisté řeší tři případy vloupání do zaparkovaných vozidel

BEROUNSKO – Zda se jich dopustil stejný pachatel, policisté zjišťují. 

Dne 18. 1. 2019 v době od 6:01 do 6:11 hodin rozbil neznámý pachatel přední okno u osobního automobilu tovární značky Fiat Punto, zaparkovaného v obci Lochovice u mateřské školky. Z vozidla poté odcizil tašku s peněženkou, finanční hotovostí a osobními doklady. Způsobená škoda byla vyčíslena na částku 2.400,-Kč.
 

 Dne 18. 1. 2019 v době od 6:40 do 6:50 hodin rozbil neznámý pachatel přední okno u osobního automobilu tovární značky VW Touran, zaparkovaného v obci Drozdov před budovou mateřské školky. Z vozidla následně odcizil dámskou kabelku s mobilním telefonem, finanční hotovostí a peněženku s osobními doklady a platební kartou. Způsobená škoda byla vyčíslena na částku 36.000,-Kč.


V době od dne 17. 1. 2019 od 21:53 hodin do dne 18. 1. 2019 do 07:30 hodin v k. o. Žloukovice, na rozcestí "U Křížku", provedl neznámý pachatel vloupání do zde zaparkovaného vozidla tovární značky Ford Tranzit. U vozidla rozbil skleněnou výplň předních dveří, vnikl dovnitř a odcizil navigaci zn. TOM TOM, autokameru zn. Pilot G3, sportovní tašku, pracovní oblečení, boty, mobilní telefon zn. Samsung a osobní doklady. Způsobená škoda byla vyčíslena na částku 20.200,-Kč.

Policisté nyní zjišťují, zda spolu tyto případy souvisí a zda je má na svědomí stejný pachatel. Zároveň upozorňují, aby lidé ve svých zaparkovaných vozidlech nenechávali bez dozoru žádné věci. Zbytečně se tak stávají terčem zlodějů.

por. Bc. Marcela Pučelíková
tisková mluvčí
P ČR Beroun
22. ledna 2019

vytisknout  e-mailem