Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Středočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Středočeského kraje

Policisté řeší dopravní nehodu autobusu s osobním automobilem

BENEŠOVSKO – K té došlo ve Vlašimi u budovy Jazykové školy Blaník. Vzhledem k tomu, že okolnosti dopravní nehody jsou nejasné, žádáme tak svědky celé události a především osoby, které v době střetu cestovaly autobusem, aby se policistům přihlásily. 

V úterý 27. března letošního roku v 16:45 hodin převážel řidič autobusu tovární značky Setra cestující. Vezl je po místní silnici ve Vlašimi v ulici Husovo náměstí, přesněji ve směru jízdy od ulice Na Valech k ulici Komenského. Jedná se o vyznačenou místní objízdnou trasu. U budovy jazykové školy Blaník se nachází táhlá levotočivá zatáčka. V ní se ve výše uvedeném čase střetl autobus s protijedoucím vozidlem tovární značky Škoda Octavia combi. Následkem nárazu došlo k poškození některých částí levé strany osobního vozidla. Také u autobusu došlo ke škodě na levé straně karoserie.
V době dopravní nehody v autobuse cestovalo celkem 14 osob. Když přijeli policisté ze skupiny dopravních nehod, žádný cestující se již na místě nenacházel. Všichni z místa nehody odešli. K objasnění celé události by policisté potřebovali k věci vytěžit všechny ženy a muže z autobusu.
Žádají je tak, aby se jim přihlásili na telefonních číslech: 974 871 251, 974 871 261, anebo přímo osobně na dopravním inspektorátu v Benešově. Žádají také širokou veřejnost, svědky události, aby jakékoliv poznatky o průběhu nehody sdělili policistům na výše uvedených telefonních číslech. Za spolupráci děkujeme.

nprap. Bc. Veronika Čermáková
tisková mluvčí
P ČR Benešov
19. dubna 2018
 

vytisknout  e-mailem