Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Středočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Středočeského kraje

Policisté pátrají po zloději, který se vloupal do dvou osobních vozidel u hotelu Benica v Benešově

BENEŠOVSKO- Poznáváte muže na fotografii? 

Policisté z Obvodního oddělení Benešov šetří případ krádeže vloupáním do dvou vozidel, ke které došlo v době od 6. prosince od 17:15 hodin do dne 7. prosince 2021. V této době se zatím neznámý pachatel vloupal do dvou vozidel zaparkovaných v ulici Ke Stadionu na parkovišti u hotelu Benica.

Zatím neznámý pachatel rozbil skleněnou výplň dveří u vozidla Ford Tranzit a z kabiny odcizil batoh, fotoaparát značky Panasonic GH 5, 10 kusů objektivů, akumulátor k fotoaparátu, datové karty, tablet a nabíječku k fotoaparátu, čímž majiteli způsobil škodu ve výši 213 tisíc korun.

Ve druhém vozidle Hyundai i30 taktéž rozbil skleněnou výplň dveří a ze zadního sedadla odcizil multimetr značky Beha Amprobe 2100 Delta, čímž způsobil škodu ve výši necelých 10 tisíc korun na odcizení a poškození vozidla.

Za krádež, kterou pachatel spáchá vloupáním a způsobí větší škodu, může skončit až na 5 let ve výkonu trestu odnětí svobody.

Policisté mají k dispozici fotografie z kamerových záznamů, na kterých je dne 7. prosince 2021 zachycena osoba v čase 03:09-03:15 hodin, která se pohybovala mezi vozidly. Jedná se pravděpodobně o muže štíhlé postavy, oblečeného do černé bundy s kapucí, černých kalhot a tmavých bot.

Žádáme touto cestou všechny, kteří by nám mohli pomoci s objasněním případu a se ztotožněním osoby na fotografii, aby se policistům ozvali na Obvodní oddělení v Benešově na tel. číslo 735 785 558, případně na email bn.oo.benesov@pcr.cz.

Za pomoc se ztotožněním osoby děkujeme.

por. Ing. Bc. Barbora Schneeweissová
tisková mluvčí
20. prosince 2021

Odkazy do noveho okna

vytisknout  e-mailem