Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Plzeňský kraj název

Policie České republiky – KŘP Plzeňského kraje

Policisté pátrají po pohřešovaném devětasedmdesátiletém senioru

KLATOVSKO, DOMAŽLICKO - Muž odešel z domova pro seniory ve čtyři hodiny odpoledne. Od té doby o sobě nepodal žádnou zprávu. 

     Policisté Územního odboru Klatovy a Územního odboru Domažlice pátrají po pohřešovaném senioru. Dne 18. září 2020 bylo vyhlášeno celostátní pátraní po devětasedmdesátiletém muži. Senior odpustil téhož dne v 16 hodin odpoledne domov pro seniory ve Kdyni a měl odjet do Klatov. Od té doby však nepodal o sobě žádnou zprávu. Po pohřešovaném byly a jsou stále prováděny prověrky na Klatovsku a Domažlicku, ovšem zatím s výsledkem negativním, byla prověřena lékařská zařízení. 

Informace o pohřešovaném naleznete na tomto odkazu: https://aplikace.policie.cz/patrani-osoby/PersonDetail.aspx?person_id=3500919200301 (pokud je odkaz neaktivní, osoba byla vypátrána).

     Pokud pohřešovaného muže na fotografii poznáte či víte, kde by se mohl nacházet, kontaktujte policisty na jakéholiv policejní služebně, informace o pohřešovaném muži přijmou také policisté na bezplatné tísňové lince Policie České republiky 158. 

por. Mgr. Dagmar Brožová
19. září 2020

vytisknout  e-mailem