Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Středočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Středočeského kraje

Policisté pátrají po pohřešovaném čtyřiačtyřicetiletém muži

BENEŠOVSKO – Naposledy byl viděn minulou středu na statku v Mariánovicích u Benešova. 

Dnešního dne začali policisté pátrat po čtyřiačtyřicetiletém muži z Karviné. Ten byl naposledy viděn ve středu dne 27. března kolem deváté hodiny ráno na statku v Mariánovicích, v okrese Benešov, kde bydlel a pracoval společně se svojí přítelkyní. Ta ho ale nyní pohřešuje. Od té doby se jí totiž neozval a ani nikomu dalšímu o sobě nepodal žádnou zprávu.

Pohřešovaný muž má střední, 180 cm vysokou postavu, hnědé krátké vlasy s čelními kouty a malou temenní pleší a modré oči. Naposledy byl oblečen zřejmě do zimní tmavošedé až hnědé bundy, modrých riflí a sportovních bot. Na zádech nesl pravděpodobně šedý batoh. Na pravé holeni má několik jizev po operaci, při větší zátěži na nohu kulhá.

Aktuální místo jeho pobytu není známo. Není vyloučeno, že by se mohl pohybovat v Brně a okolí, ke kterému má vztah. Rád navštěvuje herny.

V souvislosti s tímto případem se nyní policisté obracejí na širokou veřejnost se žádostí o pomoc a spolupráci. Jakékoliv poznatky k tomuto pohřešovanému muži prosím neprodleně sdělte na linku 158 anebo jakoukoliv policejní služebnu. Děkujeme.

por. Bc. Eva Stulíková
tisková mluvčí
P ČR Benešov
1. dubna 2019

vytisknout  e-mailem