Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Středočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Středočeského kraje

Policisté pátrají po odcizeném závodním motocyklu

KUTNOHORSKO – Žádáme veřejnost o pomoc. 

V sobotu 8. dubna 2017 v době konání závodu Enduro MČR a PČR Uhlířské Janovice 2017 využil dosud neznámý pachatel nepozornosti majitele a v nestřežený okamžik mu odcizil volně odstavený, nezajištěný motocykl značky KTM EXC 450F, RZ 4L2279, výrobní číslo VBKEXA40XHM387810, oranžové barvy.

Ke krádeži došlo v době od 12:30 hodin do 12:44 hodin, v lesním prostoru u obce Stará Huť, kde majitel odstavil motocykl ve vzdálenosti cca 10 metrů od závodní tratě.

Pachatel nasedl na motocykl a odjel směrem k obci Čentice v době, když se na trati objevili v těchto místech první jezdci.

Popis odcizeného motocyklu:

Na levé a pravé zadní bočnici byla samolepka znaku Autoklubu ČR. Jinak v době odcizení nebyly na motorce žádné samolepky. Motorka měla duralový přední a zadní ráfek modré barvy značky DID. Zadní rozeta byla modré barvy. Přední vidlice pérování značky WP Konevale, povrch černý elox a zadní tlumič WP – trax, speciální řídítka značky Renthal, povrch černý elox označení 99, speciální přední vidlice – materiál dural, povrch oranžový elox. Pod motorem byl plastový černý kryt AXP.

S výzvou o pomoc při pátrání se policisté obracejí i na veřejnost. Jakékoli informace, které by dopomohly k vypátrání závodního motocyklu, či osoby pachatele mohou občané sdělit na telefonním čísle kutnohorských kriminalistů 974 875 331 nebo na lince 158.

Kriminalisté také přivítají záznamy, fotografie i amatérsky pořízená videa například z mobilních telefonů z doby konání závodů, na kterých je vidět odcizený motocykl.

Foto odcizeného závodního motocyklu:

Motocykl KTM 450 EXC-FMotocykl KTM 450 EXC-F

por. Mgr. Vendulka Marečková
tisková mluvčí
P ČR Kutná Hora
25. dubna 2017

vytisknout  e-mailem